Targ de craciun Tulcea 2023: Cand se deschide?

Astazi, 30 noiembrie, se deschide Târgul de Crăciun din Piața Mircea cel Bătrân!

Căsuțele din lemn au fost instalate, iar comercianții sosiți din toată țara sunt gata să vă ofere tot ce au mai bun: brânzeturi, mezeluri, dulciuri, produse de artizanat, bunătăți gătite pe loc, vin fiert, ceai cald și multe altele.

Perdeaua de lumini se reașează după furtuna care ne-a dat pe toți peste cap, urmând a fi gata de inaugurare de Moș Nicolae, alături de celelalte decorațiuni multicolore, transmite Primăria Municipiului Tulcea.

Atmosfera festivă va fi animată de programe muzicale și alte evenimente ce vor fi anunțate pe toată perioada Târgului.

Programul este 08.00 – 22.00, până în data de 7 ianuarie, mai punctează sursa citată.

Iluminatul Festiv va fi inaugurat pe 6 decembrie, de Sfântul Nicolae.

Rafalele foarte puternice de vânt au provocat numeroase avarii la rețeaua de iluminat public, astfel încât inaugurarea iluminatului festiv nu este posibilă în data de 1 decembrie, așa cum era programat.

Remedierea acestor avarii este prioritară pentru siguranța și confortul locuitorilor și, în același timp, indispensabilă pentru îndeplinirea condițiilor tehnice de funcționare optimă a iluminatului festiv.

Astfel, Ziua de Sfântul Nicolae ne va regăsi cu iluminatul public pus la punct, iar copiii vor avea un motiv în plus de bucurie odată cu aprinderea ornamentelor și beculețelor multicolore.

Distribuie cunostintelor!