Numitorul comun

Numitorul comun

Vrei sa promovezi un eveniment? Vrei sa publici un comunicat de presa relevant unui eveniment din judetul Tulcea? Trimite toate detaliile evenimentului pe contact@evenimente-tulcea.ro.

IMPORTANT: Evenimentele trimise trebuie sa contina imagine, detalii despre locatie, data, ora, pret bilet + descriere. Dupa eveniment puteti trimite poze.

18.10.2019, Ora: 19:00
Pret Bilet: 55 RON

Locatie: Teatrul "Jean Bart" Tulcea
Vizualizari: 554

Vineri, 18 octombrie 2019, de la ora 19:00, Teatrul ,,Jean Bart” vă invită să vizionați spectacolul ,,Numitorul comun” de Alexandru Popa, regia Vlad Zamfirescu, producție a Teatrului de Comedie București.

Dramaturgul Alexandru Popa a demonstrat și în alte piese – “Efecte colaterale”, “All inclusive” sau “Gigel”, că deține știința de a construi conflicte și personaje printr-o replică sugestivă, încărcată de sensuri multiple. “Numitorul comun” pare aparent prezentarea susținerii unui interviu de angajare de către tânărul Mike la o companie în fața patronului Eugene, dar și a secretarei, Sofia. Interviul, prin cele trei personaje, dezvăluie aspecte esențiale din segmentele actualității – practicarea minciunii, falsului pentru obținerea unui post, posibila situație a homosexualității prin Eugene și necesitatea adevărului în orice demers.

Regia: Vlad Zamfirescu Scenografia şi costumele: Cristina Florea și Georgiana Stoica Asistent regie: Oana Popescu

Distribuția:

  • Eugene — Marius Florea Vizante
  • Sofia — Nadiana Sălăgean
  • Mike — Alexandru Ion

Durata spectacolului 1h 30, fără pauză.

Preţ bilet 55 lei

Distribuie acest eveniment cunostintelor!