Întâlnire cu scriitorul Dumitru Nicodim-Romar

Întâlnire cu scriitorul Dumitru Nicodim-Romar

Vrei sa promovezi un eveniment? Vrei sa publici un comunicat de presa relevant unui eveniment din judetul Tulcea? Trimite toate detaliile evenimentului pe contact@evenimente-tulcea.ro.

IMPORTANT: Evenimentele trimise trebuie sa contina imagine, detalii despre locatie, data, ora, pret bilet + descriere. Dupa eveniment puteti trimite poze.

20.10.2022, Ora: 17:00
Intrarea Libera

Locatie: Biblioteca Județeană ”Panait Cerna” Tulcea
Vizualizari: 86

Dumitru Nicodim-Romar, scriitor și poet, a publicat peste 20 de volume de proză și poezie. Scurtă biografie: @Absolvent al Facultății de Energetică din U.P. Politehnică @Doctorat în hidroenergetică în 1989 @Inginer constructor la câteva hidrocentrale din România @Între 1990 – 1992 urmează cursurile Școlii Superioare de Jurnalistică și Relații Publice @Între 1991- 2015 a fost lector la Facultatea de Energetică în U.P. București @Este autor de invenții și inovații premiate la Expoziții naționale În cadrul evenimentului, membrii grupului „Drag de muzică și poezie” vor susține câteva momente artistice. Coordonatori: dr. Ligia Dima, manager prof. Floarea Calenic Vă așteptăm cu drag!

Distribuie acest eveniment cunostintelor!